Fra sygehuset til kommunal behandling

Af
Læserbrev af Peer Bergmann

Sønderskovvej 9

Vejle

Venstre

kandidat til byrådet og regionsrådet

Jeg ønsker mere fokus på valgfrihed til den enkelte patient. Mennesker må ikke gøres til kastebolde i Sundhedssystemet. Det handler om, at give maksimal sundhed til den enkelte patient.
Mit fokusområde er, når patienten overgår fra sygehusets behandling til kommunens behandling. I takt med at samarbejdet mellem kommunen og regionen på sundhedsområdet udvikler sig hastigt, er det ekstra vigtigt, hvem der taler patientens sag. Derfor er jeg også Venstres kandidat til Vejle Byråd. Det handler om grundlæggende menneskelig respekt. For den enkelte patient betyder det, at man føler sig set og hørt i sin aktuelle situation.
Jeg ønsker, at borgere med psykiske lidelser prioriteres og behandles på linje med borgere med fysiske sygdomme.
Vores sygehus er flere år i træk blevet kåret til Danmarks bedste mellemstore hospital, og næsten alle sygehusets afdelinger vurderes til at være blandt de bedste i Danmark. Den udvikling ønsker jeg fortsætter.
Det nye psykiatriske sygehus vil være med til yderligere at styrke både brugerne og Vejle samt sikre de bedst mulige sundhedsmæssige patienttilbud.
Jeg vil arbejde for at vi i regionen til stadighed investerer i et velfungerende sundhedsvæsen med fokus på kvalitet og effektivitet samt på den enkelte patient.

Publiceret 01 November 2013 06:00