Den imponerende model af orlogsskibet Christianus Quintus på Køge Maritime Aktivitetscenter. (Arkivfoto: Maja Schultz).

Den imponerende model af orlogsskibet Christianus Quintus på Køge Maritime Aktivitetscenter. (Arkivfoto: Maja Schultz).

Ildsjæle fra Køge Kyst i nyt TV-program

KØGE: DR K sender i løbet af efteråret en række TV-udsendelser, hvor bl.a. lokale ildsjæle fra kulturaktiviteterne på Søndre Havn medvirker.
Modelskibsbyggeri, udendørs kunstudstillinger og et mobilt udekøkken er eksempler på aktiviteter, der har været med til at skabe liv og engagement på Køges Søndre Havn. Disse aktiviteter fra Køge og ildsjælene bag er i fokus i tre af seks udsendelser, som DR K sender i den kommende tid, seks onsdage kl. 22.45 under overskriften ”Byens Ildsjæle”.
Udsendelserne sætter spot på den enkelte borgers mulighed for at præge sin by gennem historier fra byudviklingsprojekterne Køge Kyst, FredericiaC og Carlsberg Byen i København.
- De har den ambition, som er meget prisværdig, i Køge, at de gerne vil inddrage havnen som en ny del af byen. Den strategi de bruger, er at de propper kulturen foran, inden de begynder at bygge noget, siger kunstner Søren Behncke alias Posefar i en af udsendelser om Køge Kyst.
Se den første udsendelse fra Køge Kyst onsdag den 6. november. De to øvrige udsendelser om Køge Kyst kan ses den 6. november, den 20. november og den 4. december, alle dage kl. 22.45. Udsendelserne er støttet af Realdania.
pm

Publiceret 01 November 2013 08:45