Jette Sønderholm bag sit eget design. En juhue

Jette Sønderholm bag sit eget design. En juhue

Ju-huen hitter

Hos Madame i Give har man skabt en strikkende, og varm, hit. En Ju-hue

Af
Jørgen Flindt

Huen hitter. Sådan må man konkludere. Det er en nydesignet hue, som Jette Sønderholm fra Madame i Give selv har designet, og den nye hue hedder Ju-huen.
"Ja, dem sælger vi godt af. De er en større succes end forventet, og vi sælger af dem hver dag, så det er jo bare dejligt," smiler Jette Sønderholm. Hun er indehaver af Madame, og er uddannet modelsyer, og har gennem mange år været vant til at sætte streger til nye design.
Og huen har hun da også selv fået idéen til.
"Egentligt kom navnet først. Ju-huen lød bare godt. Så gik jeg i gang med at designe. Man skal jo finde på noget, og jeg synes, at en ny form for hue, lød som et logisk sted at finde på noget. Det er en hue til alle aldre og begge køn. Huen er moderne og tidstypisk, " siger hun.
Ju-huen byder blandt andet på en bred rip og et snoningsmønster, og så er det en hue, man selv skal strikke. Det er jo trods alt en garnbutik (og lingeributik,red), den sælges fra.
Det er et mønster, der ifølge Jette ikke svært at arbejde med, selv for utrænede strikkehænder. Og man er selvfølgelig altid velkommen i butikken for at få gode råd og hjælp.
"Man køber et garnkit med garn og opskrift, og så er det ellers bare at gå i gang. Det er ikke svært, og for en nybegynder er en det sjov måde at komme i gang, for man bliver udfordret, uden det er for svært," siger hun.
Ju-huen koster fra 90 kroner og kan købes hos Madame i Østergade i Give.

Også pochoer

Hos Madame i Østergade i Give kan man også købe ponchoer designet af Else Bang Sørensen. Det er, ifølge Jette Sønderholm fra Madame, det eneste sted, man kan køber dem. Igen er der tale om, at man selvfølgelig selv skal strikke ponchoen.

Publiceret 01 November 2013 11:00