Der bliver kæmpet om vigtige point på Haderslev Fodboldstadion i aften.

Der bliver kæmpet om vigtige point på Haderslev Fodboldstadion i aften.

Pressede lyseblå mænd

SønderjyskE møder Randers FC i en bundgyser i aften

Af
Af Tenna Linnet

Kampen fredag aften er virkelig noget, der får publikum til at krumme tæer. SønderjyskE tager imod Randers på Haderslev Fodboldstadion i 14. runde af Superligaen, og spændingen er ulidelig. De blå mænd har ikke klaret sig specielt godt på det sidste, da de sidste fire kampe har baseret på nederlag.
Randers tabte 2-0 sidste gang, disse to mandskaber mødtes i september. Det ser ud til at være en utrolig tæt kamp, eftersom kronjyderne i øjeblikket ligger 4 point over SønderjyskE. Hvis SønderjyskE slår Randers i denne kamp er de kun et enkelt point efter Todds tropper, men hvis de taber, indtager SønderjyskE sidstepladsen pga de seneste resultater, som alle fire endte i en samlet målscore på 3-13.
Til trods for denne pressede situation formår de sønderjyske drenge dog at holde humøret højt til træningerne. Nikolaj Madsen udtaler til klubbens hjemmeside:
”Humøret er vi gode til at holde oppe til træning, og det synes jeg generelt, vi har været hele sæsonen igennem. Det er mere mentalt og selvtillidsmæssigt, det har ramt os.”
Det hold, som vinder fredag, har gode chancer for at klare sig videre i Superligaen, så man kan roligt kalde det et meget intenst sammenstød.

Publiceret 01 November 2013 11:29