Rishøj håber at kunne råde over Jacob Jensen til årets sidste hjemmekamp mod Næsby BK. (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj håber at kunne råde over Jacob Jensen til årets sidste hjemmekamp mod Næsby BK. (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj vil slutte et flot 2013 af med maner

Spiller efterårssæsonens sidste hjemmekamp lørdag mod Næsby BK

Af
Per Møller

FODBOLD: Med en sikker sejr på 3-1 i sidste weekends udekamp mod FC Sydvest 05 Tønder, er Rishøj så godt som 100 procent sikker på at overvintre på en fornem andenplads i 2. Division Vest.
Der resterer to kampe inden træner Thomas Skov kan sende sine spillere på en velfortjent vinterpause. Den første af disse spilles lørdag den 2. november kl.14.00 på Rishøj Stadion, hvor Næsby Boldklub kommer på besøg.
Fynboerne har de seneste sæsoner været med til at præge 2. Division Vest, men i efterårssæsonen har det knebet med at få de gode takter frem. Næsby er inden kampen mod Rishøj uden sejr i fem kampe og ligger faretruende nær nedrykningsstregen. Desuden har holdet hele tre spillere i straffeboksen til kampen, hvilket bestemt ikke øger fynboernes chance for sejr på Rishøj Stadion, hvor Rishøj kun har sat 5 points til i de første 6 hjemmekampe.
Rishøj ligger lunt på rækkens andenplads, seks points foran Thisted FC og en væsentlig bedre målscore.
- Ja, der skal gå meget galt for at vi ikke holder pause på andenpladsen. Selvom vi kan sikre andenpladsen med uafgjort mod Næsby, går vi benhårdt efter at vinde de to sidste kampe, og håbe på at vi kan lægge yderligere afstand til tredjepladsen - og måske hente lidt ind på Skive der topper rækken, syv points foran os, siger træner Thomas Skov til Lørdags-Avisen.
Thomas Skov var rigtig glad for holdets indsats i udekampen mod FC Sydvest.
- Jeg synes vi spillede godt og fortjente sejren set over hele kampen. Nu får vi anfører Dennis Schmidt og Jesper Dahl og formentlig også Jacob Jensen tilbage til Næsby-kampen. Selvom Næsby har skuffet lidt på det seneste, så forventer jeg en svær kamp mod et hold der er bedre end stillingen fortæller. De er et godt fodboldhold, kan godt lide at spille spillet. Jeg tror de ligger godt til os, siger Thomas Skov, der også håber at Rishøj kan sætte et effektivt punktum på en meget flot år 2013.
- 2013 har jo været et rigtigt godt år for Rishøj i 2. Division, hvor kun to kampe er tabt - begge iøvrigt på hjemmebane. Det er utrolig flot og derfor håber vi at der kommer mange tilskuere til kampen for at være med til at slutte året 2013 af med maner på Rishøj Stadion.
Rishøj slutter efterårssæsonen af med en udekamp mod Aarhus Fremad lørdag den 9. november kl. 14.00.

Publiceret 01 November 2013 17:15