SFs spidskandidater Jacob Mark (foto) og Torben Haack deler varme scoones ud på Køge Torv lørdag den 2. november.

SFs spidskandidater Jacob Mark (foto) og Torben Haack deler varme scoones ud på Køge Torv lørdag den 2. november.

SF’s spidskandidater deler varme scoones ud på Køge Torv

VALG 2013: På en trist og kold vintermorgen kan det være rart med lidt varm morgenmad, når man stresser ind i toget på stationen.
Derfor delte SF's spidskandidater Torben Haack og Jacob Mark varme scoones ud på stationen tirsdag morgen.
- Vi har været på stationen så mange gange, at de fleste efterhånden har fået vores foldere. Nu handler det for os om at være synlige, og så synes vi, at det er en sjov og hyggelig måde at dele foldere ud på, når vi serverer varme scoones for pendlerne samtidig, siger Torben Haack.
Om der er et politisk budskab med uddelingen ved Torben Haack ikke rigtig men understreger dog, at det er hans politiske mærkesager, han vil vælges på og ikke bagværket.
- Jeg er selvfølgelig mest interesseret i, at folk skal have kendskab til vores politiske mærkesager. Hvis vi kan kombinere udbredelsen af vores politik med lidt hyggelig morgenmad, så synes jeg det er hyggeligt. Al valgkamp behøver ikke at være så formel.
Hvis du ikke nåede at få del i de varme scoones i tirsdags, er det muligt at smage dem lørdag den 2. november, hvor SF endnu engang deler scoones ud – denne gang på Køge Torv.
pm

Publiceret 01 November 2013 10:30