Medlemmer af Vejle gymnastiske forening i 1889

Medlemmer af Vejle gymnastiske forening i 1889

125 års gymnastik:

Galla show i DGI-Huset

I år det 125 år siden man først dyrkede gymnastik i Vejle

Af
Af Lasse Skov

For 125 år siden begyndte man at dyrke gymnastik i Vejle, da Vejle gymnastiske Forening (i dag Vejle Gymnastik-Forening) blev stiftet. Jubilæet bliver fejret med manér fra den 2. til den 9. november.
Det begynder alt sammen på Nørretorv lørdag den 2. november klokken 10:30. Her starter et optog gennem gågaden med 100 gymnaster. Undervejs vil der være opvisning i zumba på Rådhustorvet. Mugge, der spiller Kim Larsen kopier, spiller op i Bryggen, til gymnastikopvisning. Klokken 15 er der gallaopvisning i hal 1 i DGI-huset. Der indledes med Damegymnastik anno 1900 i originale dragter. Man kan også se “Malmø Flickorna” med deres unikke rytmeserier, de danske Grand Prix Juniormestre fra Greve, Teamgym fra toppen af dansk gymnastik, Viborg gymnastikhøjskole samt forskellige hold fra Vejle Gymnastik-Forening.
Den efterfølgende uge fortsættes fejringen med åbent hus i Nørremarkshallen. Mandag er voksenmotionsdag. Her kan man prøve blandt andet stavgang og rytmemotion. Tirsdag er for børnene, hvor der kan leges og springes. Onsdag er springdag og torsdag er fitnessdag med zumba, piloxing, aerobic og gymfit. Og det er gratis for alle. Læs mere på vejlegf.dk

Vejle Gymnastik-Forening anno 2013

Vejle Gymnastik-Forening anno 2013

Publiceret 01 November 2013 10:00