Simon Richter er tilbage fra karantæne. (Arkivfoto: JCJ).

Simon Richter er tilbage fra karantæne. (Arkivfoto: JCJ).

Fire HB Køge-spillere i karantæneboksen

Af
Af Markus Storgaard

FODBOLD: I denne weekend skal HB Køge op i mod Vendsyssel FF i Hjørring. I Hjørring er der flere hold der har haft problemer med at spille. Det er anden gang at HB Køge skal spille mod Vendsyssel.
Første gang de mødtes i denne sæson trak Køge det længste strå, ved at vinde en kneben 2-1 sejer. Denne sejr, var i starten af sæsonen.
HB Køge har haft mange nye spillere som de også havde i sidste sæson, hvor starten ikke var så god.
- I år er de nye spillere faldet rigtig godt til, siger træner Per Frandsen der mener at det er grunden til at, det ikke er gået så galt i denne sæson i forhold til sidste sæson. Alle de unge spillere har også været meget dygtige og professionelle i denne sæson.
- Spillemæssigt har vi været rigtig godt spillende, selvom at resultaterne, indimellem ikke har været gode nok og vi skulle nok have haft nogle flere point end hvad vi har nu, mener Per Frandsen.
Indtil videre i denne halvsæson har HB Køge spillet bedre end de gjorde sidste år. I denne sæson kan man, måske, også drømme om oprykning, Per Frandsen har dog ikke tænkt så langt endnu.
- Jeg er godt tilfreds med vores 5. plads og vil gerne holde fast i den, siger han.
HB Køge må undvære 4 spillere der fik karantæne i sidste spillerunde mod Silkeborg. Det gælder Thobias Ndungu, Anders Nielsen, Vito Hammerhøy-Mistrati og Eddi Gomes.
- Men afløserne er klar og kan klare opgaven, og så har vi fået Simon Richter tilbage hvilket er godt med hans erfaring, slutter Per Frandsen.
Lad os håbe at denne uge forsætter, med at være lige så god som de seneste har været.
Kampen mod Vendsyssel skal spilles i Hjørring søndag den 10. november kl. 15.00.
I denne uge skrev HB Køge kontrakt med et meget lovende talent, Justin Shaibu. Justin Shaibu er angriber, han er hurtig og har et rigtigt angriberinstinkt.

Publiceret 08 November 2013 12:00