Natteravnene i Esbjerg City sendte nye, friske kræfter på gaden til J-dag. Og de blev godt modtaget af de unge.

Natteravnene i Esbjerg City sendte nye, friske kræfter på gaden til J-dag. Og de blev godt modtaget af de unge.

Har du hørt at...

...Natteravnene for alvor er tilbage i Esbjerg City efter at foreningen i sommer gik i opløsning på grund af rod i økonomien? Nye ravne er nu i front, og de havde en god aften, da der fredag blev fejret J-dag i Esbjerg. Natteravnene har i øvrigt modtaget Kronprinsparrets Sociale pris 2013 og med den 500.000 kr. Natteravnene fløj første gang tilbage i 1998 og er at nu at finde i 265 områder i Danmark, Færøerne og Grønland.

...VolleyteamEsbjerg fortsatte i weekenden de gode takter, da det blev til sæsonens tredje sejr i lige så mange kampe? Denne gang vandt holdet over Århus.

...Tandplejen i Esbjerg Kommune deltager i et landsdækkende projekt om at forbedre plejehjemsbeboeres tandsundhed. Projektet er døbt ”Bedste skal have børstet tænder”, og det forpligter plejehjemspersonalet til at gøre en indsats for at forbedre mundhygiejnen og tilbyde hjælp til tandbørstning som en naturlig del af tilbuddet til plejehjemsbeboerne.

....Mødrehjælpens Lokalforening er nystartet i foråret og for at skabe opmærksom om deres arbejde, holder de et loppemarked lørdag fra kl. 10.00 - 15.00 i Familiens Hus i Havnegade 61 i Esbjerg? Der er billigt børnetøj og legesager og samtidig kan man se Familiens Hus.

..Trafikminister Pia Olsen Dyhr mandag eftermiddag var på besøg i Esbjerg? Her mødtes hun med SF's spidskandidat til kommunalvalget, Diana Mose Olsen og Socialdemokraternes John Snedker.

...Fakta åbner endnu en forretning i Esbjerg? Det sker ved siden af Shell Express tanken i det travle kryds, hvor Hjertingvej møder Grådybet og Bådebrogade.

Publiceret 08 November 2013 10:30