Team Køge Volleys træner Sven Brix.

Team Køge Volleys træner Sven Brix.

Ny svær opgave for Team Køge Volley

Møder ubesejrede Lyngby på hjemmebane lørdag middag

Af
Af Markus Storgaard

VOLLEYBALL: Team Køge Volleys bedste damehold er nyoprykkere i Ligaen, og er derfor udset til at skulle kæmpe om overlevelse.
De har tabt deres to første kampe, men alligevel holder træner Sven Brix hovedet højt.
- Vi har mødt nogle af de stærkeste hold i ligaen, og har endnu ikke mødt dem, der ser ud som vores nærmeste konkurrenter i kampen om overlevelse. I vores første kamp mod Brøndby spillede vi godt, men vi kunne ikke spille lige op med dem, Brøndby er både vicepokalmestre og vicemestre. I vores anden kamp mod Frederiksberg Volley, der på papiret skulle være en ”nærmere” modstander, fik vi dog aldrig gang i vores eget spil, så vi tabte for anden gang i sæsonen med 3-0.
Sven Brix ser dog stadig at holdet kan overleve, fordi de som sagt ikke har mødt deres "overlevelses"-konkurrenter. Hvis Team Køge Volley er så uheldige at slutte næstsidst eller sidste, skal holdet ud i nogle afgørende play-off kampe om at blive oppe i Ligaen.
Men træner Sven Brix har stor tiltro til sine piger, selvom de ikke har megen erfaring. Holdets ældste spiller er kun 19 år og yngste er 15.
De spiller deres næste kamp mod Lyngby lørdag den 9. november kl. 12.45 på Asgårdskolen i Køge hvor opskriften til point ifølge Sven Brix er at holde hovedet højt og ikke miste gejsten.
Køge-holdet har tirsdag aften besejret Holte 3-2 i en pokalkamp. De to hold mødes i Ligaen allerede på torsdag den 14, november i Ny Holtehal.

Publiceret 08 November 2013 14:30