Sverrild som ekspert på TV

Af
ark

Godt nok har han orlov fra Forstadsmuseet for at tage en Ph.D. Men det afholder ikke den lokale historieekspert Poul Sverrild fra at have flere jern i ilden som sædvanlig.
I en serie på seks udsendelser på DR K optræder Poul Sverrild som kulturhistorisk ekspert. Udsendelserne omhandler de institutioner, som på godt og ondt præger vores liv.
"Huse der former os" er fællestitlen på udsendelserne, der fortæller om vores skoler, hospitaler, biblioteker, børnehaver, plejehjem og fængsler. Det er historierne bag udformningen af velfærdsamfundets institutioner, som DR K fortæller i TV-serien, og ved siden af de medvirkende arkitekter og særlige fagfolk, er det Poul Sverrild, som er udsendelsernes gennemgående kulturhistoriske ekspert.
- Det er dejligt, at Forstadsmuseets mangeårige arbejde med velfærdsamfundets historie og vores indsats på bygningsbevaringsområdet er blevet bemærket, siger fungerende museumschef Anja Olsen, der under Sverrilds orlov har ansvaret.
Der vises også gamle filmklip fra Hvidovre i udsendelserne. Udsendelserne sendes hver tirsdag kl. 20.00 på DR K fra på tirsdag den 12. november. 

Publiceret 08 November 2013 09:37