Anders Bennetsen, Camilla Eva Jørgensen og Rune Højer i bartenderdresset.

Anders Bennetsen, Camilla Eva Jørgensen og Rune Højer i bartenderdresset.

Ungdomspolitikere serverede valgøl

Hvorfor skal det altid være valgflæsk? Nej vel? Ungdomspolitikerne forsøgte sig med valgøl

Torsdag afholdte Ground Zero natklub politikeraften. Her optrådte de tre ungdomspolitikere Rune Højer (S), Camilla Jørgensen (V) og Anders Bennetsen (C) som gæstebartendere.
Der blev skænket valgøl og mikset drinks i de respektive partifarver helt ud på de sene nattetimer. Alt i mens havde gæsterne mulighed for at få en god omgang politik snak, eller svar på diverse spørgsmål fra politikerne. Undervejs blev der også plads til, at de tre ungdomspolitikere kunne modtage bartenderundervisning af de kyndige ansatte bag baren. De tre ungdomspolitikere havde følgende at sige om aftenen:
"Med alle de fordomme der er om at politik er kedeligt, synes vi det var modigt af Ground Zero, at sætte politik på programmet. Men det var en fantastisk måde at føre anderledes valgkamp på, og en oplagt mulighed for at få snakket en masse politik med de unge, som vi alle gerne vil repræsentere i byrådet. Vi føler desuden, at alle gæsterne tog godt imod initiativet." De tre ungdomspolitiker håber at kunne gentage successen, efter kommunalvalget er overstået.

Publiceret 08 November 2013 19:00