Koncerterne med Vojens Brass Band er populære, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads til den aktuelle Efterårskoncert på Lagoniskolen.

Koncerterne med Vojens Brass Band er populære, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads til den aktuelle Efterårskoncert på Lagoniskolen.

Vojens marcherer efteråret ind

Brass Band kalder til Efterårskoncert i Vojens søndag, den 10. november

Af
Mette Henriksen

Søndag, den 10. november klokken 15 er der igen tid til Vojens Brass Band 's traditionelle Efterårskoncert i Lagoniskolens aula på Unionvej 4 i Vojens.
Modsat forårets promenadekoncert, så er efterårskoncertens program af en lidt mere krævende proces for orkesteret. Musikken er generelt lidt svære at spille for den enkelte musiker, hvilket medlemmerne i Vojens Brass Band blot tager som en ekstra udfordring.

To soli på programmet

Forud venter en musikalsk eftermiddag, som publikum kan glæde sig til. Ud over den traditionelle fællessang, byder koncerten denne gang på ikke mindre ned hele to soli. Den ene, ”Pie Jesu” spilles af Hanne S. Hansen og Annette Jørgensen, på Cornet og Flygelhorn, mens den anden, ”Skovtrolden”, spilles af Morten R. Dieckmann på tuba.
Til at binde musikken sammen og dermed give publikum en lille fortælling om de enkelte stykker musik, har Lasse Billing lovet at gentage succesen fra forårets promenadekoncert som koncertens konferencier.
Der er gratis entré. Da der plejer at være rift om pladserne, anbefales det at komme i god tid til koncerten.

Publiceret 08 November 2013 15:15