Flere steder har man kørt forsøg med en valgbus, der skal besøge uddannelsesinstitutionerne.

Flere steder har man kørt forsøg med en valgbus, der skal besøge uddannelsesinstitutionerne.

Debat:

Valgbus til unge

Kirsten B. Larsen, Kildespringet 2, 2. tv., Aabenraa, skriver:

Hvorfor bruge af kommunens kasse til at opdrage de unge mennesker.
En valgbus er ikke en god idé. De unge skal selvfølgelig stemme sammen med deres forældre og kommunens øvrige borgere på valgdagen den 19. november. Det er en festdag, hvor vi skal sætte fokus på at man har ret til og også pligt til at stemme. Et demokrati stiller krav til at man interesserer sig for de ting der sker i samfundet. Der ud over er det politikernes opgave at gøre politikken så interessant og spændende i de 4 år, der går imellem valgene, at flere i samfundet finder det værd at stemme.
Vi skal tale med vores børn og unge mennesker om at stemme til valget. Det er OK, at man ikke er enige og det er også helt OK at aflevere en blank stemmeseddel i urnen, bare man stemmer.
Det er en konservativ holdning at vi selv skal tage ansvar, det gælder også vores unge mennesker. De vil gerne behandles som voksne og dermed tage ansvar for, hvad der vil ske, når de IKKE stemmer.
Så tag jeres unge mennesker i hånden, gå sammen hen og stem på Det konservative Folkeparti, der vil komme med nytænkning og forandringer i Aabenraa Kommune.

Publiceret 08 November 2013 15:23