Nicolaj Schwartzbach i et skudforsøg i sidste lørdags hjemmekamp FIF. (Foto. JCJ).

Nicolaj Schwartzbach i et skudforsøg i sidste lørdags hjemmekamp FIF. (Foto. JCJ).

Lars Nedergaard:

Ikke nok at spille godt

Af
Af Markus Storgaard

HÅNDBOLD: Team HK Køges bedste herrehold i 2. Division har haft en lidt svær sæsonstart, hvor de har mødt nogle af de bedste hold i divisionen.
De står også foran en svær kamp her i weekenden mod Øresund Håndbold, men kan de efterfølgende uger se frem til på papiret nogle "nemmere" kampe.
- Vi har mødt top 5 i de første 5 kampe. I de kampe vi tabte dummede vi os i vores overtals perioder. Det er nogle fejl man kan lave i en kamp, men 2 kampe det gør man det bare ikke, hvis man vil ligge i toppen, siger træner Lars Nedergaard.
- Spillemæssigt har vi spillet godt og er i udvikling, men det er ikke nok at spille godt. Man skal også have resultaterne med sig. Vi havde sat næsen op efter 6 point, måske også 8 point, forklarer Lars Nedergaard.
- Det er vores egen skyld at vi har tabt, det har været dumhed. Vi er blevet straffet ved fejlindskiftninger og brok hvor vi har fået 2 minutters, hvor vi er blevet straffet. Vi er dog også det yngste hold i rækken, og mangler derfor noget erfaring i de døende minutter. Dog tror træner Lars Nedergaard fortsat på at de når top-3.
Team HK Køges næste kamp spilles på udebane mod i Øresund Håndbold i Langbjerghallen i Humlebæk lørdag den 9. november kl. 16.00.

Publiceret 08 November 2013 17:15