Børnekompasset er en selvejende daginstitution, der ligger i Hjerting. Derfor er man naturligvis også med i Jul i Hjerting på søndag.

Børnekompasset er en selvejende daginstitution, der ligger i Hjerting. Derfor er man naturligvis også med i Jul i Hjerting på søndag.

Børnekompasset er også med

Du har mulighed for at købe en kop kaffe og et stykke kage eller en friskbagt pandekage

Af
Rune Weitling

Det er ikke kun nede ved badehotellet og Jon & Dittes Hus, at der er gang i den på søndag til 'Jul i Hjerting'. Også Børnekompasset, Bytoften 1, vil jule med.
"Vi forsøger også at lave lidt hyggelig stemning i vores institution. Man kan blandt andet købe en kop kaffe, et stykke kage eller en friskbagt pandekage," siger leder Marianne Jørgensen.
Foruden næring til den søde tand, er der også andre muligheder at få hos Børnekompasset denne dag. De små poder har eksempelvis mulighed for at grave guld, lave en juledekoration, ride en tur på en pony og meget andet.
"Og så sælger vi også hjemmebagte pebernødder, hjemmelavet gele, hjemmesyltede rødbeder og andre små overraskelser. Årsagen til det erogså, at vi er en selvejende institution og har vores egen bus, som al overskuddet går til at vedligeholde. Men mest af alt ønsker vi bare at være en del af Jul i Hjerting og tilbyde julehygge i børnehøjde," siger Marianne Jørgensen.

null

Publiceret 15 November 2013 10:15