Grid pendelserie designet af Tom Stepp 2011, Eggy Pop Out lamper designet af Guglielmo Berchicci 2005.

Grid pendelserie designet af Tom Stepp 2011, Eggy Pop Out lamper designet af Guglielmo Berchicci 2005.

Cph Lightning sætter spot på julehyggen

Er der et familiemedlem, som ønsker belysning i julegave, skal du måske overveje at kigge forbi Cph Lightning søndag

Af
Rune Weitling

Også Cph Lighting deltager - faktisk for 6. gang - ved Jul i Hjerting.
Tidligere var det under navnet P"light, som man dog tidligere i år ændrede til Cph Lighting. Cph Lighting er også navnet på forretningens egen kollektion af danskproducerede designlamper, som markedsføres via forhandlere i flere lande i Europa, samt i Japan, og som man også kan se til Jul i Hjerting.
Cph Lighting har haft adresse på Bytoften 2 siden efteråret 2007, hvor man også har eget showroom og lager. Når butikken slår dørene op til Jul i Hjerting er det til et helt nyrenoveret showroom med ny indretning og nye lamper. Udover nye egenproducerede lamper, kan man opleve spændende LED-nyheder fra belgiske Trizo21, som Cph Lighting distribuerer i Danmark.
I anledning af Jul i Hjerting har man ryddet lageret for andensorterings og udgåede lamper, som butikken sætter til salg til priser fra 250 kr. Herudover giver man 30 procent rabat på alle nye lamper i udstillingen. Der vil med andre ord være god mulighed for at gøre et kup, hvis onkel John eller moster Oda nu øsnker Sig en lampe. Husk blot at medbringe kontanter.

null

Publiceret 16 November 2013 10:15