Citroën C4 Picasso.

Citroën C4 Picasso.

Det gyldne rat uddelt til Citroën C4 Picasso

PRIS: Citroën C4 Picasso er netop blevet tildelt den prestigefyldte tyske pris ”Das Goldene Lenkrad” i kategorien for MPV.
"Det gyldne Rat” uddeles en gang om året af de tyske blade ”Bild am Sonntag” og ”Auto Bild” i samarbejde med deres europæiske søsterblade i Auto Bild koncernen.
Prisen omfatter både den 5- og den 7-personers udgave, som Citroën har modtaget 43.000 ordrer på, siden de første markeder lancerede C4 Picasso i juni og Grand C4 Picasso i september. Ved prisuddelingen blev trofæet overrakt til generaldirektøren for Citroën, Frédéric Banzet.
Læsere i 25 europæiske lande har peget på deres foretrukne blandt de 49 kandidatbiler, fordelt på seks kategorier: Mini/kompakt, mellemklasse, MPV, SUV, limousine og coupé/cabriolet. Derefter har bileksperter valgt vinderen i hver kategori.
Herhjemme blev den 5-personers C4 Picasso introduceret i slutningen af august og Grand C4 Picasso i slutningen af oktober måned. Interessen er stor, idet der allerede er afgivet over 1.250 ordrer på de nye modeller.
pm

Publiceret 16 November 2013 17:15