Få styr på ski og smøring inden sneen falder....

SKIKURSUS: Selv om nedbøren disse dage mest falder som regn og ikke sne, så har friluftsbutikken Bjergkæden i Vestergade i Køge rustet sig til, at Kong Vinter kommer på besøg.
Igen i år er butikken klar til at hjælpe ivrige langrendsløbere med ski, stave, støvler og tilbehør og i slutningen af måneden er det også muligt at deltage i et gratis smørekursus.
- De sidste mange år er der faldet sne i Danmark, og i parker, skove og på marker har der været lagt masser af spor ud. Rigtig mange er derfor blevet interesseret i, at investerer i egne ski og prøve kræfter af med langrendsski såvel herhjemme som hos vores nordiske naboer. Vi har som altid et stort udvalg af ski, stave, bindinger, støvler og tilbehør til såvel begynderen som den rutinerede langrendsløber, så ingen går forgæves, siger Henrik Hansen fra Bjergkæden.
Henrik Hansen har selv løbet langrend i mange år, og kender de klassiske faldgruber ved denne vinteraktivitet. Den der smører godt, kører godt, sådan er det bare. Mange syntes at det med den rette smøring er rigtigt svært. Men med lidt god vejledning behøver det ikke at være et problem, og derfor tilbyder vi alle interesserede at komme til vores smørekursus, siger Henrik Hansen.
Smørekurset afholdes torsdag den 28. november fra kl. 19.00 – 21.00 i Bjergkædens lokaler i Vestergade 34 A i Køge.
På kurset vil Henrik Hansen fra Bjergkæden gennemgå rengøring af skiene, grundvoksning, pålægning af glide- og fæstevoks til turen samt reparation af ridser i sålen og vedligeholdelse af dine ski.
Det vil denne aften også være muligt at gøre en god handel, da man kan spare 20 procent på al skismøring. Kurset er gratis, men tilmelding er nødvendig på tlf. 5665 2345 eller mail info@bjergkaeden.dk. Se mere på www.bjergkaeden.dk, og bliv godt kørende denne vinter.
pm

Publiceret 16 November 2013 12:00