Hal kapaciteten i Køge kan forbedres med kunstgræs

Af
Af Jeppe H Lindberg

Bjæverskov

Vi har i alt for mange år ført en fejlslagen idrætspolitik i kommunen. Kun 20% af 100mill. af kultur budgettet bliver brugt på idrætslivet. (kilde: Køge Kommunes Kulturforvaltning)

For at understøtte tanken med at have breddeklubberne til at udvikle talenter til de professionelle eller halv professionelle hold i Køge eller resten af Danmark, skal vi have bedre vilkår ud til klubberne. Jeg vil have at alle netværksklubber i Køge skal have optimale træningsforhold til de unge mennesker. Det skal vi gøre med kunstgræs.

Med en kunstgræsbanen i Bjæverskov som også er forsynet med et lysanlæg, betyder, at der kan spilles fodbold året rundt og døgnet rundt.
Det er slut med en vintertræning, der foregår i gymnastiksale eller alene ved sur løbetræning ad bælgmørke stier. Nu kan der spilles bold hele tiden, og resultaterne er da vil da også være til at få øje på.

Træning på kunstgræs, skærper og udvikler talent
Ved at få fodbolden udendørs året rundt betyder at kampen om hal tider tilgodeser de mindre idrætsforeninger, der også kan udvikle sine talenter til et højere niveau.

Finanseringen skal i første omgang komme ved at udsætte prestigebyggeriet som Kultur-huset i Køge midtby vil være. Vi skal have fokus på bredden.

Stem personligt på Venstres Jeppe H Lindberg.

Publiceret 16 November 2013 07:15