Der er god grund til jubel hos Attacks herrer, der har spillet sig i semifinalen i pokalturneringen. Nu venter Fr. havn, der er et godt bud på en dansk mester.

Der er god grund til jubel hos Attacks herrer, der har spillet sig i semifinalen i pokalturneringen. Nu venter Fr. havn, der er et godt bud på en dansk mester.

I semifinalen

Hvidovre Attacks herrer klar til pokalsemifinalen efter storsejr

Fredag aften tog Hvidovre’s bedste herrer den lange tur til Helsingør, hvor der skulle spilles om en plads i semifinalen i årets pokalturnering. Hvidovre og Helsingør indtager henholdsvis 1. og 2. pladsen i 1. division, så der var lagt op til en spændende og tæt kamp på forhånd.

De første 10 min bølgede spillet en smule frem og tilbage, og det flydende angrebsspil var sat lidt i baggrunden. Hvidovre fandt sig dog mere og mere til rette, og 12 min inde i kampen, trak Christian Dolberg dejligt ind i banen fra sin back position,, og fik endelig scoret sit første mål i Attack trøjen. Roen sænkede sig dog lidt for hurtigt hos Hvidovre, og blot et minut efter føringsmålet fik Helsingør udlignet på en flot kontra.
I og med Helsingør lagde et højt pres med de tre forreste spillere, gav det masser af muligheder for én-mod-én situationer med Helsingørs backer, og det blev udslagsgivende. Rasmus Madsen havde en rigtig flot aften, og sluttede 1. periode af med et mål netop efter at have fuldstændigt tørret sin direkte markering.
Hvidovre startede 2. periode med kampens første powerplay, og det tog kun 23 sekunder at omsætte det til en to måls føring. Herefter startede ellers en magtdemonstration i flotte kombinationer, omstillings og positionsspil. Særligt var det dagens 1. kæde trio med Stefan Hedorf, Jannik Engelhardt og Patrick Nielsen der var i fuldstændig særklasse, og bare niveauer over Helsingørs forsvarsspillere. De tre tegnede sig for 17 point til sammen på dagen, hvor Stefan Hedorf igen viste sig fra sin allerbedste side med 10 point alene.
Helsingør fik deres sidste to mål i perioden efter godt opfølgende angrebsspil, men kampen blev reelt lukket da Hvidovre kunne gå til pause foran 7-3.
3. periode var 10 sekunder gammel da netmaskerne igen blafrede, og resten af perioden blev kørt sikkert i hus med et par overtalssituationer og flotte mål.
Hele holdet leverede igen en meget fornem indsats, og endnu engang blev der scoret masser af mål, samtidig med der nok en gang var chancer til det tredobbelte.
Med sejren står Hvidovre nu i semifinalen, hvor modstanderen bliver en af forhåndsfavoritterne til det danske mesterskab, Frederikshavn Blackhawks. Det bliver en kæmpe udfordring for det nye, unge Hvidovre hold, som nu får chancen for at se sig selv an mod et hold fra den landsdækkende række. Kampen bliver spillet på hjemmebane den 30. november eller 1. december, så sæt kryds i kalenderen allerede nu, for det bliver med garanti årets kamp i Avedøre!

Publiceret 16 November 2013 12:02