SF vil skaffe arbejdspladser til Randers kommune

Løsningen på ledighedsproblemet er flere jobs. Det er alle enige om. Man hører ikke om partier eller lister, der agiterer for FÆRRE jobs.
Spørgsmålet er, hvordan man skaber jobs. Den borgerlige løsning er at fjerne dækningsafgiften. Det vil koste Randers kommune over 55 millioner kroner, uden garanti for at det vil give arbejdspladser. Alligevel er det en central del af de borgerliges plan for at skaffe arbejdspladser.
Når vi ser på historikken, viser det sig, at sidst Randers havde en Venstre-borgmester, kostede det os over 700 arbejdspladser. Det var vel at mærke i en tid med højkonjunktur! Nu hvor vi har krise, skal vi ikke gamble med, hvad vi regner med måske kan give arbejdspladser. Nej, vi skal levere.
SF vil arbejde hårdt for at få flere arbejdspladser til byen. Det vil vi gøre gennem offentlige investeringer som cykelstier, renoveringer af skoler, grøn energi som solceller, oprettelse af ungemiljø og ungeboliger. Vi vil også være med til at skabe socialøkonomiske virksomheder, som skaber jobs til dem, der har ekstra svært ved at komme på arbejdsmarkedet. Vi vil arbejde for bedre samarbejde og partnerskaber mellem kommunen og erhvervslivet.
Hvis SF skal være med til at give midler til erhvervslivet, kræver vi, at de leverer tilbage. Vi vil ikke bare dele skattegaver ud, mens vi krydser fingre og håber på bedre tider. Virksomhederne skal bidrage ved at oprette lære- og praktikpladser, sikre ordentlige arbejdsvilkår og lade være med at svine naturen til.
Charlotte Broman Mølbæk
Formand og spidskandidat for SF Randers
Bakkestjernedalen 2
8930 Randers Nø

Publiceret 16 November 2013 01:20