Cheftræner Per Frandsen vil slutte fodboldåret 2013 godt af på hjemmebane. (Arkivfoto: JCJ).

Cheftræner Per Frandsen vil slutte fodboldåret 2013 godt af på hjemmebane. (Arkivfoto: JCJ).

Frandsen:

- Vi skal slutte godt af hjemme

HB Køge spiller søndag efterårssæsonens sidste hjemmekamp mod Hvidovre IF

Af
Per Møller

FODBOLD: Efter tre pointsgivende kampe i træk, måtte HB Køge i søndags indkassere et 2-1 nederlag til Vendsyssel FF i Hjørring. Et nederlag der ærgrer cheftræner Per Frandsen.
- Det var pokkers ærgerligt. Vi spillede faktisk en rigtig god kamp og førte 1-0 til et stykke ind i anden halvleg, hvor to personlige fejl førte til nordjysk scoring. Men vi må tilbage og op på hesten igen, og få noget godt ud af de to sidste kampe inden vinterpausen, siger Per Frandsen til Lørdags-Avisen.
Søndag den 17. november kl. 15.00 gælder det hjemmekampen mod Hvidovre, som HB Køge senest besejrede 2-0 på SEAS NVE Park den 13. september.
Hvidovre har gjort det rigtigt godt og er ubesejret de tre seneste kampe - deriblandt 1-1 mod førerholdet Hobro IK og 2-0 ude mod AC Horsens.
- Det er afgjort en kamp hvor vi skal være fuldstændig klar fra start. Hvidovre er et utrolig farligt hold hvis de får lov at spille spillet. Det skal vi op og straffe og så få gang i vores eget spil. Det er to hold der spiller en god gang fodbold, så jeg er sikker på det bliver en seværdig kamp, siger HB Køge-træneren, der også ønsker at slutte fodboldåret 2013 godt af på egen bane.
- Hvidovre kampen og efterårets sidste ude mod Brønshøj næste weekend er meget vigtige at få points i, så vi kan være med hvor det er sjovt når vi genoptager turneringen til foråret.

Kontrakt med ung forsvarsspiller

HB Køge har i den forløbne uge skrevet kontrakt med den talentfulde forsvarsspiller Malte Amundsen, der fra årsskiftet bliver en del af HB Køges hold i U/17 Ligaen.
Malte Amundsen kommer fra Næstved.

Publiceret 16 November 2013 07:00