Indvandrer-politiker:

Fundamentalister er imod, jeg stiller op

Af
Af Mustafa Adham

Pilevænget 20

1 tv

Vejle

byrådskandidat (S)

Vejle Kommune

Hizb ut-Tarir prøver at forhindre muslimske borgere i at deltage aktivt i vores demokrati og anvende deres stemmeret ved kommunal- og regionsvalget den 19 november. Det er chokerende.
Hizb ut-Tarir udnytter demokratiet til fordel for dens antidemokratiske holdninger. Dette er i særdeleshed dobbeltmoralsk.
Som borgere skal vi stå sammen og deltage i et fællesskab i vores demokrati. Desuden skal vi stå skulder ved skulder og bruge vores stemmeret aktivt. Vores stemmer tæller. Vores stemmer bestemmer. Vores stemmer giver os medindflydelse. Og vores stemmer afskærmer Hizb ut-Tahrirs radikale holdninger.
Min kampagnemedhjælpere og jeg er selv blevet konfronteret med fundamentalistiske holdninger, som Hizb ut-Tahrir udtrykker. De påstår, at det er lige så forkert, at jeg stiller op, som at borgerne stemmer til valget. Dette er uacceptabelt, nemlig fordi vi er en aktiv del af vores demokratiske samfund. Jeg tager stærkt afstand fra Hizb ut-Tahrirs holdninger.
Jeg mener, de ødelægger integrationen ,og de skader ikke-etniske danskeres muligheder for et godt liv i Danmark, fordi de øger afstanden mellem dem og samfundet.
Demokratiet er vores tryghed. Demokratiet er vores sikkerhed, og demokratiet er vores fælles vej frem til lighed, retfærdighed og menneskerettigheder samt frihed. Som borger, politiker og muslim fortsætter jeg min kamp for demokratiet som vores fælles mål, og jeg er sikker på, at mange andre muslimske borgere vil gøre det selvsamme.
Demokrati er vores fælles vej fremad og ikke Hizb ut-Tahrirs fundamentalistiske holdning.

Publiceret 16 November 2013 11:00