Læserbrev:

Regionerne er ikke kun sygehuse

Af
Af Peder Hvejsel

Regionskandidat for Venstre

LÆSERBREV Regionen kan være med til at fremme Innovation og vækst i Fredeicia. Tiderne skifter hurtigt og derfor er der hele tiden brug for innovation for at skabe vækst. Innovation og vækst skabes naturligvis i private virksomheder, men offentlige virksomheder skal også innovere, ellers kan de ikke klare fremtidens opgaver. Både på det private område og på det offentlige område er Region Syddanmark en stærk med Vækstforum, der støtter private initiativer og med Syddansk sundhedsinnovation som bl.a. arbejder med telemedicin og velfærdsteknologi.
Så selv om de fleste kun tror, at regionerne beskæftiger sig med sygehuse, så er der således også andre vigtige opgaver. Et andet vigtig område er erhvervsturisme, hvor Region Syddanmark er en stærk medspiller i det nye projekt: destination Lillebælt som skal lokke masser af nye turister til Lillebæltområdet.
Der er mange muligheder, hvis man bare er opmærksom på det, og jeg vil se det som en vigtig opgave for mig som lokal repræsentant at være bindeled til regionen for både privat og offentlig innovation og vækst.

Publiceret 16 November 2013 14:00