Dekorationer og lys i havelamperne pynter smukt op og skaber dejlig julestemning på terrassen.

Dekorationer og lys i havelamperne pynter smukt op og skaber dejlig julestemning på terrassen.

Havemøbler og tilbehør hører også julen til

Terrassen blev ”lukket ned” for i år allerede i efteråret. Men i julemåneden er det atter tid at skabe liv på terrassen

Ja, vi har altså ikke tænkt os at dække op til juleaftensmiddagen på havebordet. Men de pyntelige cafemøbler, de smukke havestole i træ, de flotte krukker (som naturligvis kan tåle frost)… De skal da frem og pynte op på terrassen her i juletiden. Møblerne gør sig virkelig godt i skæret fra det lys, som helt naturligt hører sig til omkring huset nu.
Elektriske lyskæder er næsten uforskammet billige, og den smule strøm, de ”æder”, kan I godt ofre på at skabe stemning omkring huset. Hæng kæderne op i buske, på havemøblerne, på stakittet eller ned fra tagrenderne. Har i et enkelt-stående grantræ midt på plænen, er det jo oplagt at gøre det til årets udendørs juletræ. Pynt det med lyskæder og dæk op til et festmåltid for fuglene med fedtkugler, æbler ophængt i røde silkebånd, fedt fyldt i halve kokosnøddeskaller, der med rød tusch er blevet til små nissehoveder.

Tændte fyrfadslys

Tændte fyrfadslys i syltetøjsglas placeret rundt omkring på plænen skaber en utrolig hyggelig atmosfære. Via ståltråd kan syltetøjsglassene hænges op i træernes grene, de kan hænge ned fra tagrenden… Smukt ser det ud, og det ER bare så enkelt og nemt at skabe denne ekstra dimension i julehyggen.

Publiceret 01 December 2013 09:00