Mads Langer

Mads Langer

TV-2 og Mads Langer til Rock i Byparken

Næste års program for Rock I Byparken i Vejle er nu klar. Som i år vil musikfesten også i 2014 foregå over tre fredage – nemlig den 15., 22. og 29. august. Den første fredag vil Vejle få besøg af TV2, der har spillet sammen i 30 år. Sammen med det aarhusianske orkester kommer Rasmus Walter, der allerede har slået sig fast som et af dansk musiks store talenter.
Fredag d. 22. august kommer sanger og sangskriveren Mads Langer på scenen. Han udgav sit fjerde album i foråret og har fået adskillige unge som ældre til at synge med på blandt andet ”Elephant” ved sommerens koncerter. Sammen med Mads Langer kommer det københavnske rockband Ulige Numre, der i august udsendte sit debutalbum ”Nu til dags”.
Fredag d. 29. august er Big Fat Snake på scenen. Til Rock i Byparken vil publikum kunne genopleve Big Fat Snake i et live-setup, hvor bandet vil levere et mix af de allerbedste hits fra rocklegenderne Elvis Presley, Roy Orbison og naturligvis Big Fat Snake selv. Sammen med Big Fat Snake kommer Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene. De vil synge kendte sange som ”Indianer”, ”Sig du kan li' mig”, ”Ud under åben himmel” og mange flere af orkesteret Tøsedrengenes største hits, der nu kommer samlet tilbage på livescenen for første gang i mere end 25 år.
Billet til alle tre koncerter kan købes på www.vejlemusikteater.dk eller billetten.dk for 395 kroner inklusive gebyr. Billet til en enkelt koncert koster 275 kroner.

TV2

TV2

Publiceret 01 December 2013 08:00