Mistænkelige brande i maskiner og huse

Politiet efterforsker adskillige brande, der ikke umiddelbart har en naturlig årsag, men kan være påsatte

Lokalpolitiet i Vejle er i gang med at efterforske flere mistænkelige brande i den sydlige og vestlige del af kommunen, som fredag og lørdag gav travlhed hos brandvæsenet. Fredag eftermiddag var der en voldsom brand i en maskinhal/halmlager på Damhusvej ved Tudvad, der kostede flere maskiner.
"Det er mærkeligt. Hallen ligger midt ude på en mark," siger vicepolitikommissær Jens Møller Pedersen, Vejle Lokalpoliti.
Lidt syd for Tudvad har der også været brand i et hus på Sletmadevej ved Ågård.
En anden brand, politiet undrer sig over, skete på Bøgvadvej ved Randbøl. Her er der udbrændt to campingvogne, som stod ved siden af hinanden i det fri,
Endelig er der udbrændt en garage på en tom ejendom på Ollerupvej nord for Bredsten. Her skyldes branden ild i en madras, der spredte sig, fortæller vicepolitikommissær Jens Møller Pedersen, Vejle Lokalpoliti.
Politiets kriminalteknikere er ved at undersøge brandstederne, og man vil meget gerne høre fra folk, som har set det mindste eller ved noget om brandene, da brandene kan være påsat. Du kan ringe til politiet på telefonnummer 114.

Publiceret 09 December 2013 10:00