Nis Hejsel fra NH Hotel & Konference (tv) og Günther Jensen fra Hotel Kløver Es har indgået en aftale, der betyder, at Günther Jensen overtager køkkendriften i Nr. Hostrup. Foto: Svend Mikael Larsen

Nis Hejsel fra NH Hotel & Konference (tv) og Günther Jensen fra Hotel Kløver Es har indgået en aftale, der betyder, at Günther Jensen overtager køkkendriften i Nr. Hostrup. Foto: Svend Mikael Larsen

Nis Og Günther udvider samarbejdet

Der har længe været samarbejde mellem Hotel Kløver Es i Hellevad og NH Hotel & Konference i Nr. Hostrup. Nu kommer det i faste rammer

Af
Af Svend Mikael Larsen

Det er ikke nyt for Nis Hejsel, indehaver af NH Hotel & Konference i Nr. Hostrup, og Günther Jensen, indehaver af Hotel Kløver Es fem minutter derfra i Hellevad, at samarbejde. Nogle gange er det Nis Hejsel, som har brug for nogle ekstra hænder i køkkenet, andre gange er det Günther Jensen, som har brug for flere værelser til sine gæster. Nu har de indgået en fast aftale omkring køkkenet.
Aftalen går ud på, at Günther Jensen overtager driften af det store køkken på NH Hotel & Konference.
“Min kok gennem 22 år har søgt nye udfordringer, og i stedet for at ansætte nyt personale, besluttede jeg at finde nogen, som ville overtage køkkendriften og dermed forplejningen af vore gæster,” fortæller Nis Hejsel.
“På Kløver Es har vi et godt men ikke særlig stort køkken, og her i Nr. Hostrup får vi et fantastisk godt og stort køkken at råde over. De to køkkener kan desuden fint supplere hinanden ved spidsbelastninger, så jeg synes, det er en rigtig god aftale,” siger Günther Jensen.
“Ja, køkkenet er bygget til at kunne betjene mange mennesker. Vi har for eksempel prøvet at have 700 gæster på én gang,” fortæller Nis Hejsel.

Fremdrift

Da Günther Jensen overtog Hotel Kløver Es i 2010, var der én kok plus en afløser, mens han selv var tjener sammen med en timelønnet, når der var behov.
“I dag er vi to fuldtidsansatte kokke plus tre kokkeelever og tre fuldtidsansatte tjenere og serveringspersonale samt to personer til rengøring i hoteldelen. Med overtagelsen af køkkenet her i Nr. Hostrup ansætter jeg yderligere en kok og en kokkelev,” fortæller Günther Jensen.
“Det betyder også, at vi kan tilbyde vore kokkeelever en endnu bedre og bredere uddannelse. I forvejen har vi mange a la carte gæster og mad ud af huset, mens vi på NH Hotel & Konference kommer til at lave en del buffetter. Jeg regner med at lave en turbnusordning for eleverne, så de kommer til at være begge steder i længere tid ad gangen. Desuden giver aftalen mulighed for at lave nogle gode aftaler med vore leverandører,” smiler en tilfreds Günther Jensen.

Publiceret 01 January 2014 09:00