KØPKE:

Godt Venstre-Nytår 2014

Af
Jan Køpke Christensen. Venstremand og fhv. MFér

Med ønsket om et Godt nytår til alle, ønsker Venstre at gøre 2014 til et godt politisk år for Danmark.
Venstre har fornylig efterspurgt Helle Thorning-Schmidt, om hun er tilfreds med, at Danmark har verdens højeste skattetryk, eller om hun har et ønske om at drive skatterne yderligere ned for virksomhederne og danskerne sammen med Venstre. Hun svarede desværre ikke.

Men Venstres analyse har nok påvirket regeringen. Da vækstpakken i foråret blev gennemført med Venstre, kaldte Lars Løkke Rasmussen aftalen for en ”fin lille aftale”, mens regeringen havde travlt med at tale pakkens størrelse op i værdi. Statsministeren mente dengang ikke der var grund til nye vækstinitiativer oven på en ”historisk” vækstpakke, lige indtil for få dage siden, hvor statsministeren så pludselig varslede, at regeringen nu alligevel ønsker at støtte Venstres ønske om at fremlægge en ny vækstpakke i 2014.
Og som et ansvarligt parti er Venstre i 2014 klar til at skabe endnu bedre vilkår for vores virksomheder, der vil skabe flere i beskæftigelse. Venstre er altså klar til at tage et medansvar for at få flere danskere flyttet fra ledighed til arbejde.

Venstre er klar til at starte 2014 med både erhvervsskolereformen, reform af beskæftigelsesområdet, og  følge op på Produktivitetskommissionens arbejde med en ny vækstpakke og lave nye målrettede skatte-og afgiftslettelser, der har det sigte, at det bedre kan betale sig at arbejde og drive virksomhed i Danmark.
Lad os gøre 2014 til et godt politisk år for Danmark.

Godt nytår.

Publiceret 01 January 2014 10:30