Ejerne af Skærup Forsamlingshus gik på jagt efter et nyt navn til det populære spisested. De efterlyst velegnede navne i Lokalavisen Budstikken, og satte et gavekort på 5.000 kr. på højkant. Interessen for at deltage i navnekonkurrencen var overvældende - restauranten fik omkring 700 henvendelser. Husets nye navn blev Restaurant Kongelunden i Skærup. I daglig tale bare

Ejerne af Skærup Forsamlingshus gik på jagt efter et nyt navn til det populære spisested. De efterlyst velegnede navne i Lokalavisen Budstikken, og satte et gavekort på 5.000 kr. på højkant. Interessen for at deltage i navnekonkurrencen var overvældende - restauranten fik omkring 700 henvendelser. Husets nye navn blev Restaurant Kongelunden i Skærup. I daglig tale bare "Kongelunden".

Tilbageblik:

Februar 2013

Denne måned bød blandt andet på stor navne-konkurrence og hæder til Årets Træner 2012

"En god træner udvikler dig både sportsligt og menneskeligt. Sådan en træner er guld værd. Sådan en træner skal roses og belønnes." Sådan lød det fra juniorskytterne hos Bredstrup Pjedsted Idrætsforenings skytteafdeling, der indstillede træner Jesper Kring Mortensen til prisen som Årets Træner. Og blandt 42 kandidater blev han valgt og modtog prisen, da Fredericia Kommune og SIF holdt Årets Idrætsfest i Fredericia Idrætscenter. Prisen blev overrakt af Charlotte Pour, Lokalavisen Budstikken.

null

Publiceret 01 January 2014 06:00