Torsdag den 2. maj slog den 24-årige Jeppe Støckler dørene op for Fredericias nye tøjforretning, Marcus, på hjørnet af Vendersgade og Danmarksgade i lokaler, der tidligere husede Tøj & Sko.

Torsdag den 2. maj slog den 24-årige Jeppe Støckler dørene op for Fredericias nye tøjforretning, Marcus, på hjørnet af Vendersgade og Danmarksgade i lokaler, der tidligere husede Tøj & Sko. "Det er en stor, flot forretning på 286 kvadratmeter," lød det fra Jeppe Støckler, der et halvt år tidligere også åbnede en tilsvarende forretning i Skanderborg. "Det er gået lidt stærkt, men jeg kunne ikke sige nej til lokalerne her i Fredericia," smilte butiksindehaveren.

Tilbageblik:

Maj 2013

Denne måned bød blandt andet på en ny Masvin-dag og en ny tøjbutik i Fredericia

Middelfart fik en

Middelfart fik en "Marsvindag". Det var lørdag den 18. maj. Der er en god grund til, at Middelfart Kommune har et marsvin i sit byvåben. Engang fangede man marsvin for at koge olie af deres tykke spæklag. Og som det eneste sted i landet foregik fangsten på Lillebælt nær Middelfart som en velorganiseret jagt. "Den historiske marsvinjagt er spændende og det samme er dyret. Så det er oplagt, at hvalen nu får sin egen dag i Middelfart. Vi søsætter en tradition," lød det fra Peter Storm, Marsvinslauget i Middelfart.

null

Publiceret 01 January 2014 06:00