Kristian Jensen står bag åbningen af fitnesscentret LOOP i Boholtecentret den 7. januar.

Kristian Jensen står bag åbningen af fitnesscentret LOOP i Boholtecentret den 7. januar.

Anderledes træning i nyt fitnesscenter i Køge

LOOP Cirkeltræning åbner i Køge med et anderledes træningskoncept, der henvender sig til travle mennesker.

FITNESS: LOOP er effektiv cirkeltræning af hele kroppen, som kun tager 24 minutter at gennemføre. Derfor henvender fitnesskæden sig til alle dem, der gerne vil træne, men som mangler tid i en travl hverdag.
Samtidig foregår træningen under meget afslappede former, så LOOP er blevet taget rigtig godt imod af dem, der ikke bryder sig om kulturen i de traditionelle fitnesscentre.
LOOP åbner i Boholte centret i Køge den 7. januar 2013 kl. 10.00 med sit 36. center i Danmark på seks år, hvilket viser, hvor populær den anderledes træningsform er blevet hos dem, der gerne vil have effektiv træning på kort tid.
Konceptet bag LOOP er, at hele kroppen trænes igennem i seksten maskiner, der står i en cirkel – heraf navnet ”loop”. Træningen gavner både styrke og kondition. Det tager 24 minutter at komme cirklen rundt to gange, og de trænende kan starte i cirklen, hvor de vil og uden ventetid.
Netop tid er en meget vigtig faktor i LOOP, der tager højde for, at medlemmerne skal kunne parkere, smutte ind at træne og derefter være ude af centret igen på omkring en halv time. Derfor har LOOP-centrene også nem og gratis parkering lige uden for døren. Bad foregår derhjemme af den grund, at det skal være nemmere at passe et besøg hos LOOP ind i de daglige rutiner.

Piger i egen cirkel

LOOP henvender sig til alle lige fra den almindelige motionist til elitesportsudøveren – det er bare et spørgsmål om at skrue op eller ned for vægt og intensitet under træningen. Men der også plads til dem, der ikke bryder sig om at komme i et almindeligt træningscenter, fordi de føler, at der er for meget fokus på krop og udseende.
I LOOP er der ingen spejle på væggene eller dresscodes – medlemmerne kommer lige, som de er. Samtidig er der også afskærmede cirkler kun for kvinder, hvor de kan føle sig afslappede og være sig selv, mens de træner.

Publiceret 04 January 2014 17:15