Troels Ladefoged (til højre) udgør sammen med Michael Christiansen, der er ansvarlig for brugtbil-sektionen, teamet i Bayern AutoGroup Esbjerg.

Troels Ladefoged (til højre) udgør sammen med Michael Christiansen, der er ansvarlig for brugtbil-sektionen, teamet i Bayern AutoGroup Esbjerg.

Det kører for Bayern AutoGroup Esbjerg

BMW har salgsmæssigt haft det bedste år i Danmark nogensinde med mere end 4.000 solgte biler i 2013. Også hos den lokale BMW forhandler, Bayern AutoGroup Esbjerg, meldes der om et forrygende godt år, og det nye lederteam har endnu større forventninger til

Det går godt på Esbjerg-adressen Storstrømsvej 4. Her ligger en af de få eksklusive BMW forhandlere i Danmark – nemlig Bayern AutoGroup Esbjerg – og de har svært ved at få armene ned. 2013 har været et ualmindeligt godt BMW år, og 2014 tegner om muligt til at blive endnu bedre for det tyske bilbrand og dermed den lokale salgsfilial.
"2013 har været et fantastisk BMW år i Danmark. Danskerne har i de sidste tolv måneder købt mere end 4.000 nye BMW'er, og det er det højeste styksalg i mange år. Den store succes kan i høj grad tilskrives vores produktportefølje og BMW brandets enestående styrke – men det er formentlig også udtryk for, at danskerne nu for alvor er ved at komme sig over finanskrisen," siger Troels Ladefoged, der salgschef i Bayern AutoGroup Esbjerg.
Troels Ladefoged udgør sammen med Michael Christiansen, der er ansvarlig for brugtbil-sektionen, det nye team i Bayern AutoGroup Esbjerg.
"Vi har hele tiden mange spændende brugte BMW'er til salg. Vores udbud af brugte biler er generelt blevet langt større og mere eksklusivt i det forløbne år, så det er endnu en god grund til at kigge forbi os, hvis man går i købstanker inden for dette segment," siger Troels Ladefoged med et smil.
Det stærke makkerpar har både store ambitioner og høje forventninger til det kommende år:
"Vi tager hul på det nye år på fuld styrke. Der vil fra begyndelsen af 2014 og frem til foråret 2015 blive introduceret en lang række nye BMW modeller, så vi kommer rent ud sagt til at vælte os i spændende produktnyheder, som vi glæder til at præsentere for vores kunder. Dertil kommer, at vi kan tilbyde attraktive leasingtilbud – både på erhvervs- og privatleasing – samt en række andre fleksible finansieringstilbud," siger Troels Ladefoged.
Bayern AutoGroup Esbjerg tager hul på 2014 med Åbent Hus i weekenden den 4.-5. januar, hvor alle er velkomne til at kigge forbi. Det nye år vil også blive markeret med ny, stor Bayern AutoGroup-skiltning på facaden og kæmpe bannere ud til vejen.

Publiceret 04 January 2014 10:00