Jonas Fisker forsøger at svare på, hvad det er der gør mennesker lykkelige og hvad vi selv kan gøre for at blive mere lykkelige.

Jonas Fisker forsøger at svare på, hvad det er der gør mennesker lykkelige og hvad vi selv kan gøre for at blive mere lykkelige.

Foredrag om lykke

Lillebælt Folkeuniversitet starter året med psykologisk velvære

Der er rig mulighed for at starte året godt og positivt, når Lillebælt Folkeuniversitet inviterer til årets første foredrag den 15. januar. Det er psykolog Jonas Fisker, der besøger Fredericia Bibliotek og her gennemgår nogle af de eksisterende teorier om lykke. Overskriften på aftenen er ”Lykke samt subjektiv og psykologisk velvære”.
Jonas Fisker er medforfatter til bogen ”Positiv psykologi – en introduktion til videnskaben om velvære og optimale processer”.
Billetter til foredraget på Fredericia Bibliotek kl. 19 kan købes som print-selv via fulillebaelt.dk. Prisen er 75 kr.

Ny sæson – ny komité

Lillebælt Folkeuniversitet har i øvrigt fået nye kræfter i bestyrelsen. Folkeuniversitetskomitéen er blevet styrket med en gymnasielærer fra hver side af bæltet, og den tidligere formand Ole Engberg har givet formandsposten videre til Henriette Bacher Lind. Den nyvalgte komité består nu af Henriette Bacher Lind, Ole Engberg, Hans Erik Brønserud, Poul Andersen, Søren J. Jakobsen, Ole Sørensen, Stephan Kristiansen og Jacob Hylleberg.
Forårssæsonen byder på i alt syv foredrag og en udflugt. 200-året for tabet af Norge markeres med to foredrag, Hans Hauge fortæller om danskhed og en foredragsrække om Asger Jorn lægger op til en udflugt til Museum Jorn i maj måned. Hele programmet kan ses på www.fulillebaelt.dk og fås på bibliotekerne i Fredericia og Middelfart.

Publiceret 04 January 2014 10:00