Køge Svømmeklub har tilbud til svømmefolket både i Herfølge Svømmehal (foto) og Køge Svømmeland. (Arkivfoto)..

Køge Svømmeklub har tilbud til svømmefolket både i Herfølge Svømmehal (foto) og Køge Svømmeland. (Arkivfoto)..

Ingen venteliste til svømning i Køge

SVØMNING: Man kan ofte læse i både lokale og landsdækkende medier, at der er lange ventelister for at lære at svømme. Men lokalt er der håb for de mange børn og voksne der ikke tror der er ledige pladser.
Køge Svømmeklub tilbyder gode faciliteter, hold alle ugens 7 dage, dygtige instruktører og ingen venteliste.
Der er ingen grund til at udskyde det. Dit barn og du selv kan lære at svømme allerede fra starten af det nye år. Køge Svømmeklub, der er Køge Kommunes største svømmeklub, tilbyder trygge rammer med ultimative forhold for at lære at svømme.
Der er svømmehold for alle, og som en af de få klubber i landet kan Køge Svømmeklub tilbyde hold og undervisning alle ugens 7 dage. Der er ledige pladser på baby-, børne-, ungdoms- og voksenhold og få elever pr træner/hjælpetræner. Med andre ord tilbyder Køge Svømmeklub de nødvendige faciliteter for, at børnene føler sig trygge i vandet og hurtigt lærer at svømme.
Køge Svømmeklub har i flere år haft ry for ikke at have ledige pladser.
Men det rygte vil man gerne mane til jorden.
- Vi kan se, at der er andre, der har venteliste i nabokommunerne, mens vi har ledige pladser, siger Jan Hansen, klubchef for Køge Svømmeklub.
- Vi synes, det er ærgerligt, at så mange børn og voksne i Køge og omegn ikke tror de kan komme til at lære at svømme på grund af ventelister. Derfor byder vi dem velkomne hos os, hvor børnene er i gode hænder hos vores dygtige instruktører, fortsætter Jan Hansen.
I Køge Svømmeklub arbejder alle instruktørerne efter de nyeste principper og uddannes jævnligt på kurser hos Dansk Svømmeunion og DGI.
Tilmelding kan ske på www.ksk.dk eller man kan ringe med spørgsmål til klubbens kontor på 5663 5666 som har åbent tirsdag–onsdag kl. 9-12 og torsdag kl. 14-17.
pm

Publiceret 04 January 2014 12:00