Med dette enkle billede præsenterer Sport & Event Park Esbjerg deres nye træningstilbud.

Med dette enkle billede præsenterer Sport & Event Park Esbjerg deres nye træningstilbud.

Ny klub for byens motionister

Netop som nytårsforsættene sætter ind, lancerer Sport & Event Park et nyt tilbud: Træn når det passer dig

Af
Louise Ritter

I 2014 SKAL det være! Dét mål fylder uden tvivl meget i mange hoveder netop i disse dage, hvor 2013 er blevet til 2014, og det dermed er højsæson for nytårsforsætter.
For manges vedkommende handler de om at motionere noget mere i det nye år.
Det ved motionscentrene, og det er formentlig heller ikke helt tilfældigt, at Sport & Event Park Esbjerg har valgt nytåret til at lancere deres nye træningskoncept: Sport & Event Club.
For 295 kroner om måneden kan man blive medlem af klubben, hvis koncept er helt klart: Sport, motion og træning - når DU har tid. Medlemmer udstyres med et kort, der giver adgang til en lang række aktiviteter på Sport & Event Park Esbjergs anlæg.
“Målene med klubben er dels at få flere gjort aktive i Esbjerg Kommune, men også at udnytte den ledige kapacitet på vores anlæg, så de udnyttes bedre i stedet for at stå tomme,” siger Sport & Event Parks direktør, Niels Bækgård, der understreger, at klubben altså ikke skal til at konkurrere med byens foreninger om tid på anlæggene - der er udelukkende tale om merudnyttelse.
Med et klubkort i hænderne kan medlemmer blandt andet låne badminton- og squashbaner, svømme gratis i både Bramming og Svømmestadion Danmark på udvalgte tidspunkter, leje mountainbikes og flexbaner med rabat og meget mere.
Klubkortet giver også gratis lån af skøjter på Torvet og invitationer til særlige events. Målgruppen er selvfølgelig definereret.

Åbent hus for alle

“Idrættens Analyseidræt har lavet undersøgelser, der viser, at det faktisk kun er godt 25 procent af de voksne danskere, der træner i foreninger. Resten af dem, der er interesseret i idræt, træner i en eller anden form på egen hånd. Og det er dem, vi prøver at nå med det her initiativ,” siger Niels Bækgård.
Vil du vide mere om Sport & Event Club, så er chancen der den 2., 3. og 4. januar, hvor der inviteres til åbent hus i Blue Water Dokken. Læs mere på sepe.dk/club

Publiceret 04 January 2014 11:00