Fuld fart frem for De Konservative i 2014

2013 blev et fantastisk år for De Konservative i Solrød. Det var os, der oprindeligt fik sat nogle af årets største emner på den politiske dagsorden - blandt andet grundskylden - og vi fordoblede vores stemmetal (og mandattal)ved kommunalvalget.
Vi fil desuden også tilgang af flere nye medlemmer i vælgerforeningen, og vores valgkamp blev af flere iagttagere betegnet som den bedste og mest effektive, hvilket vi selvfølgelig er meget beærede over.
Tusind tak til alle, der støttede os undervejs. Vi lover at leve op til tilliden!
2014 bringer dog nye udfordringer med sig, og vi har ikke tid til at hvile på laurbærrene. I det nye år vil vi fx presse på for at få en fremrykning af afklaringen omkring Jersie Privatskole, vi vil fortsat kæmpe for at få nedsat den urimeligt høje grundskyld, vi vil liberalisere lokalplanerne, og vi vil sikre mere lys på stierne i de mørke timer.
Vi har også politiske overraskelser på vej, men dem gemmer vi til de rette tidspunkter. Det bliver i hvert fald ikke kedeligt!
Vi vil naturligvis bidrage til et godt og positivt samarbejde i den kommende byrådsperiode, hvor også skoleområdet, ældreplejen og udbygningen af både Havdrup Vest og Trylleskov Strand er områder, som vi har aktier i.
Samtidig vil vi selvfølgelig arbejde hårdt for at etablere et flertal for gennemførelse af de emner, som vi præsenterede borgmesteren for i forbindelse med konstitueringen. Skulle vi mod forventning ikke få forslagene igennem i første forsøg, ja så må vi jo prøve igen og igen. Vi bider os fast, og vi skal nok få trukket byrådet i vores retning.
På det organisatoriske plan vil vi udvide vores medlemstal og vores engagement, så vi kan fortsætte vores slogan fra 2013, hvor vi kalder os 'Byens mest aktive' politiske organisation, og vi vil fortsætte med at invitere alle kommunens borgere på spændende, åbne arrangementer, som vi gjorde i 2013.
Alt i alt bliver det et spændende år for os konservative, og vi skal nok gøre væsen af os igen, som vi har gjort det i 2013.
Godt nytår til alle derude!
På vegne af De Konservative i Solrød
Hans Odder
Byrådsmedlem

Publiceret 04 January 2014 10:00