Anja Christensen, 29 år, har trænet i 10 år.
Jeg træner for at holde mig i form og for at holde kroppen ved lige. Jeg træner fem-seks gange om ugen. Førhen trænede jeg mest hold, men for tre måneder siden fik jeg en kammerat til at lave et træningsprogram til mig med det formål at blive mere muskuløs.
Hvad synes du om at træne her i januar hvor de mange nye medlemmer fylder godt op i centret?
Det er forfærdeligt. Det er det samme hver januar når folk med deres dårlige samvittighed kommer. Det bliver heldigvis bedre allerede i februar og marts.
Et godt råd til nogle af dem der lige er startet på at træne, hvad skulle det være?
Det er godt med holdene, hvis man er nystartet, der begyndte jeg også selv. Og så vil det være fint, hvis de kan træne om morgenen, så alle ikke kommer mellem klokken 17.00 og 21.00.

Anja Christensen, 29 år, har trænet i 10 år. Jeg træner for at holde mig i form og for at holde kroppen ved lige. Jeg træner fem-seks gange om ugen. Førhen trænede jeg mest hold, men for tre måneder siden fik jeg en kammerat til at lave et træningsprogram til mig med det formål at blive mere muskuløs. Hvad synes du om at træne her i januar hvor de mange nye medlemmer fylder godt op i centret? Det er forfærdeligt. Det er det samme hver januar når folk med deres dårlige samvittighed kommer. Det bliver heldigvis bedre allerede i februar og marts. Et godt råd til nogle af dem der lige er startet på at træne, hvad skulle det være? Det er godt med holdene, hvis man er nystartet, der begyndte jeg også selv. Og så vil det være fint, hvis de kan træne om morgenen, så alle ikke kommer mellem klokken 17.00 og 21.00.

Den rutinerede og den nye

Anja Christensen har trænet i 10 år mens Emil Vangsager lige har meldt sig ind i Fitness 1

Af
Anne Lind

Anne Andersen

De mange nye medlemmer er ivrige efter at komme i gang, og de første par måneder bliver deres medlemskab brugt flittigt. Det er dog ikke altid lige populært med de mange "nye" hos dem der kommer i centret året rundt.

Emil Vangsager, 15 år, har lige meldt sig ind.
Hvorfor er du startet i fitnesscenter?
Jeg sejler Europajolle i Kolding Sejlklub og det kræver en del muskler, så det er derfor, jeg er startet. Jeg skal kunne holde min egen kropsvægt i lang tid, når jeg sejler, og så er det et godt tidspunkt for mig at begynde nu, i forhold til at sejlsæsonen snart begynder. Hvor ofte har du tænkt dig, at du vil træne?
Jeg satser på at komme her en 2-3 gange om ugen og så træne lidt derhjemme også. Jeg har taget min far med i dag. Både fordi han skulle skrive under, da jeg er under 18 år, og så har han selv trænet her, så han kunne hjælpe mig med at vise mig, hvordan maskinerne virker.

Emil Vangsager, 15 år, har lige meldt sig ind. Hvorfor er du startet i fitnesscenter? Jeg sejler Europajolle i Kolding Sejlklub og det kræver en del muskler, så det er derfor, jeg er startet. Jeg skal kunne holde min egen kropsvægt i lang tid, når jeg sejler, og så er det et godt tidspunkt for mig at begynde nu, i forhold til at sejlsæsonen snart begynder. Hvor ofte har du tænkt dig, at du vil træne? Jeg satser på at komme her en 2-3 gange om ugen og så træne lidt derhjemme også. Jeg har taget min far med i dag. Både fordi han skulle skrive under, da jeg er under 18 år, og så har han selv trænet her, så han kunne hjælpe mig med at vise mig, hvordan maskinerne virker.

null

Publiceret 06 January 2014 11:30