Preben Kristensen

Preben Kristensen

Et unikt samarbejde

Lørdag den 11. januar er der nytårskoncert med Preben Kristensen og Louise Fribo på Kolding Teater

Så går det løs med nytårskoncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester. I år er det med den altid veloplagte Preben Kristensen, og ved sin side har han sangerinde Louise Fribo. Koncerterne løber af stablen i Sønderborg, Tønder og i Kolding.
Både orkester og solister ser frem til nogle festlige aftener med en masse god musik, og især for aftenens ene solist er det en stor fornøjelse at være tilbage hos Sønderjyllands Symfoniorkester.
"Det er nogle pragtfulde musikere, og jeg plejer at have en fest med dem. Så selvfølgelig glæder jeg mig til at skulle synge med orkestret igen", lyder det fra an begejstret Preben Kristensen.
Men ikke kun oplevelsen med orkestret er noget, Preben Kristensen ser frem til, også samarbejdet med Louise Fribo er helt specielt, og det vil publikum også nyde godt af.
"Louise er en af mine yndlingssangere, og jeg ved, at hun glæder sig lige så meget som jeg til, at vi igen skal synge sammen. Vi har en rigtig god kemi både på scenen og også privat. Det sidste kommer faktisk også publikum til gode, da det altid fører noget godt med sig, når de mennesker, der optræder sammen, kan lide og har respekt for hinanden", siger han og fortsætter:
"Derfor ved man aldrig, hvad der kan ske, når man sender os to op på den samme scene - men en ting kan jeg love - det bliver ikke kedeligt".
Publikum kan glæde sig til forrygende og festlig musik. Blandt andet et medley af musikken fra filmene Pirates of the caribbean, klassikere fra Phantom of the opera og et herligt potpourri af de kendte sange fra Sommer i Tyrol.

Louise Fribo

Louise Fribo

Publiceret 06 January 2014 14:00