Charlotte Staroska taler til brandfolkene (TV) og stationsleder Kim Kærgaard (TH) kunne fortælle at der skal flere folk til. Foto: Karsten H. Petersen

Charlotte Staroska taler til brandfolkene (TV) og stationsleder Kim Kærgaard (TH) kunne fortælle at der skal flere folk til. Foto: Karsten H. Petersen

Falck leder efter nye brandmænd

Der var ros til folkene efter et aktivt år hos Falck i Vojens. Og nu skal mandskabet øges, siger stationslederen

Af
Peter Rasmussen

Brandfolk, familie og venner var mødt frem da Falck i Vojens var samlet til nytårsparole. Og det var godt, for de rosende ord for årets arbejde gik nemlig også til "dem derhjemme", der skal være brandfolkenes bagland.
Der var tale ved Charlotte Staroska, der er regionsleder. Og hun viderebragte en varm hilsen fra koncernchef Allan Søgaard.
På stationen i Vojens har der været chefskifte i årets løb, og det var således en ny stationsleder, Kim Kærgaard, der kunne afholde sin første nytårsparole:
Han så tilbage på et år, der har været travlt uden at være ekstremt. Dog brugte han mest tid på at skue fremad. Stationens dækningsområde ændrer sig lidt på grund af nogle nye planer, men også i fremtiden vil der være nok at se til. Det kræver folk, og Falck kunne godt bruge flere - særligt i og omkring Vojens:
“Vi har behov for flere brandmænd i Vojens området. Folk, der har mulighed for at møde hurtigt op når det gælder, og som har lyst til at bruge den tid det tager at få den rette uddannelse. Så betaler Falck til gengæld for denne uddannelse, og der er også en fornuftig honorering af arbejdet når man er på job,” siger Kim Kærgaard.
Han understreger, at man nok ikke bliver rig af at være deltidsbrandmand. Men som han siger: “Hvis man står på en kold landevej og skovler gylle op, så er det altid noget at man kan invitere lillemor ud at spise bagefter.”
Hvis man gerne vil være brandmand, eller bare høre lidt mere om hvad det indebærer, kan man kontakte Kim Kærgaard på telefon 4266 8032.

Publiceret 06 January 2014 10:30