(Colourbox).

(Colourbox).

Køge-familie vandt i Lions Clubs julelotteri

JULELOTTERI: Salget af de traditionsrige jule-skrabelodder fra Lions Club Køge holder gik over al forventning. Der blev udsolgt før jul. Og folk købte gerne julelotteriets lodder fra let kendelige holdere på diskene i en række butikker - og ved salg på gaden fra
ihærdige Lions-medlemmer.
- Vi må nok indrømme, at de fleste lodder jo er nittere. Sådan er det jo desværre, siger Rene Hilker fra Lions Club i Køge.
- Men der er sandelig også vindere. Mange har vundet præmier til en værdi af mellem 200 kr. og 1.000 kr. hos Køges erhvervsdrivende. Og dette år var der ydermere en rigtig heldig vinder af en af hovedpræmierne, 10.000 kroner til en udlandsrejse. Gevinsten overraktes personligt på juleaftensdag 24. december – til en glad familie i Nørremarken i Køge. Tættere på en præsentation af vinderen kan vi desværre ikke komme, da vinderen ønsker at være anonym, siger Rene Hilker.
Vinderen oplyste, at de altid havde købt Lions julelodder. Og med hensyn til valg af rejsemål blev oplyst, at man var nødt til at vente lidt og se tiden an. Vinderloddet var i øvrigt købt på gaden fra en Lions-mand.

Godt formål

- Julelotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Lions klubberne i Køgeområdet.
- Overskuddet går som altid ubeskåret til Lions' humanitære hjælpearbejde, fortrinsvis i vort eget lokalområde, men også som hjælp til nødlidende områder ude i verden. Alle Lions aktiviteter udføres på frivillig basis, og det er værd at bemærke sig, at vi bruger 0 kroner til administration. En krone ind er det samme som en krone ud, understreger René Hilker.
Lions klubberne i Køge, Køge Bugt og Skovbo er taknemmelige for den støtte, som erhvervslivet i Køge og omegn yder. Det gælder ikke blot, når skrabelodderne skal sælges, men også i høj grad ved at donere gevinster til lotteriet. Til julen 2013 blev der i lokalområdet samlet 360 gevinster ind til julelotteriet til en værdi af knap 100.000 kroner.
Ud over disse gevinster fra lokalområdet er der mulighed for at vinde en af hovedgevinsterne, som er én rejse til 50.000 kr samt seks rejser til en værdi på 10.000 kr.
- Hele julelotteriet, som arrangeres af 16 Lionsklubber på Sjælland, består af i alt 3.500 gevinster til en værdi af 1,1 million kroner. Heraf, som nævnt, med en særlig heldig vinder i Køge, slutter Rene Hilker.
pm

Publiceret 06 January 2014 15:00