Klubmestre i damedouble U15 Sarah Bruun og Dagmar Stamm samt damedouble U13 Laura Farver og Helene Skov-Casper.

Klubmestre i damedouble U15 Sarah Bruun og Dagmar Stamm samt damedouble U13 Laura Farver og Helene Skov-Casper.

Klubmestre kåret i Køge Badminton Klub

BADMINTON: Køge Badminton Klub har afholdt klubmesterskab for ungdommen på hjemmebanen i Ravnsborghallen.
Der blev spillet mange gode kampe ved stævnet hvor der ialt blev spillet lige over 100 kampe.
Der var i det hele taget lagt op til hygge i Ravnsborghallen med flere hjemmebagte kager, lodtrækningspræmier og mange tilskuere til kampene – både forældre, bedsteforældre og trænere fulgte spillerne fight på banerne.
- I år var der både A og B rækker i flere årgange, og flere B-spillere spillede deres første rigtige badmintonkampe, hvilket de klarede rigtigt flot. Der var også indlagt en form for klubmesterskab for de yngste - U7-spillere og forældre - og der var medaljer og et lille hæfte om badminton til alle U7 deltagerne, fortæller Randi Rimdal fra Køge Badminton Klub.
Alle finalister modtog en medalje og vinderne fik også en T-shirt med ”Klubmester” trykt på ryggen.
Se alle resultater og billeder fra klubmesterskaberne på www.koegebadminton.dk.

Årets spiller

Under stævnet uddelte cheftræner Thomas Nielsen prisen til ”Årets spillere”.
Prisen gik i år til U17 spilleren Mathias Thyge. Mathias Thyge er flittig til træning, en god kammerat, og så går han altid foran med humør og seriøsitet - både til træning og til kamp. Mathias Thyge er dermed et godt forbillede for de yngre spillere, han er hjælpetræner og er i gang med en træneruddannelse.
Niels Reils mindepokal blev uddelt til Linda Nielsen for hendes arbejde i ungdomsafdelingen.
Gennem hele sæsonen har vores gode trænerteam ydet en super indsats og som tak fik hver en T-shirt af klubben. Dagens kampe sluttede med en opvisningskamp, hvor U17 mix klubmestre Andreas Bruun og Astrid Næsager spille mod trænerne Thomas Nielsen og Isabella Sparre.
- Det var en seværdig kamp med dommer Frank Ahlstrand ved roret og stor opbakning fra publikum. Derefter samledes alle til hygge og fællesspisning, slutter Randi Rimdal.
pm

Publiceret 06 January 2014 17:15