I Pleasuredk findes et indbydende og dejligt varmt spa område

I Pleasuredk findes et indbydende og dejligt varmt spa område

Swingerhygge i Randers

Alle med hang til nøgenhed og sex med andre eller flere partnere end ens egen, har nu fået deres helt egne faciliteter i Randers

Fredag før jul slog Mogens (efternavn kendt af redaktionen) dørene op til Pleasuredk. En swingerforening, hvor der er plads til alle, tilføjer Mogens.
Han har ti års erfaring fra miljøet og ved at det er hygge og hygiejne, der skal være i højsæde for at et sted som Pleasuredk bliver populært.
"Der har vist sig et hul i marked, da swingerklubben i Aalborg lukkede for et år siden. Og da lokalerne her stod tomme, besluttede jeg mig for at åbne en swingerforening her i Randers," siger Mogens.
Publikum til Pleasuredk kommer ikke kun fra Randers, men det meste af landet. Det er dermed ikke kun folk fra Randers, der skal fylde stedet.

Socialt samvær

En swingerklub eller forening, er ikke kun et sted, hvor man dyrker uforpligtende sex med andre end sin partner. Her er også plads til socialt samvær med andre og intimt samvær med hinanden i fred og ro, siger indehaver af det nyåbnede Pleasuredk i hjertet af Randers.
"Der kommer også par, der ønsker at dyrke sex i fred for børnene. Her er der masser af muligheder, og jeg mener, at det er et stort plus for et parforhold, at man udforsker hinanden på denne måde", siger Mogens.
Men der er også plads til de par eller singler, der har lyst til at udforske andre singler eller par. Her er plads til fantasierne og der er plads til intimiteten.
"Men det er vigtigt for et sted som Pleasuredk at man har respekt for hinanden. Hvis nogle ikke ønsker at dyrke sex er et nej et nej. Men sådan oplever jeg det også generelt i swingermiljøet. Folk respekterer hinandens grænser. Ellers kunne det heller ikke gå", siger Mogens.
Noget andet der er i højsæde i Pleasuredk er hygiejnen. Alle møbler er nappabetrukket, så de er nemme at tørre af.
"Og så er det en selvfølge at man spritter af efter sig - ja nøjagtig som når man har været i solarium", siger Mogens.
Det kan lyde meget grænseoverskridende for de, der ikke er vant til at bevæge sig i et sådant miljø. Men for en swinger er det en helt naturlig ting. Og par og singler der swinger kører gerne på tværs af landet for at være med, hvor faciliteterne og hygiejnen er i top.

Mange faciliteter

Hos Pleasuredk er der plads til lidt af hvert. Her er gloriholes, her er S/M rum - her er en gynækologstol og her er almindelige senge - både til et par, men også til flere par, der ønsker at være sammen. Og så er her et spaområde, hvor der er både sauna og to boblebade, hvor man kan hygge sig med hinanden - i spa´en kan der dog ikke dyrkes sex af hygiejnemæssige årsager.
"Når du kommer ind, er der et loungeområde med sofaer og en bar. Her er man også velkommen til at slå sig ned med en kop kaffe eller hvad man har lyst til. Det er også her man vil møde mig", siger Mogens.
I et sådan område er det helt almindeligt at der bliver snakket på kryds og tværs af de fremmødte gæster.
"Det er alle slags mennesker der kommer sådan et sted her som Pleasuredk. Der kommer både politikere, skuespillere, håndværkere og direktører. Men alle snakker med alle, det er det der er så skønt ved dette miljø. Alle er her fordi det er hyggeligt, og fordi de ønsker at være intime med andre eller deres partner".
Hvis man er nysgerrig lyder opfordringen fra Mogens:
"Alle er velkomne, hvis man er ædruelig. Men man skal være klar over at man vil føle sig udenfor hvis man kommer og sætter sig i baren med tøj på. Ikke fordi man ikke må - det må man gerne - men fordi man vil føle sig udenfor. Her er alle jo afklædte eller for kvindernes vedkommende klædt i pænt lingeri. Så man vil uden tvivl vække opsigt fuldt påklædt", siger han og smiler.
Men det skal ikke være ens kropsbygning, der skal stoppe én. Som Mogens siger, så har alle mere eller mindre for meget på sidebenene i en swingerklub, fordi man ikke er helt ung længere. De fleste der går i swingerklub er nemlig fra sidst i 30´erne til op i 70´erne.
"Men der kommer da også unge, det er bare ikke størstedelen", siger han.
Alle er velkomne i Pleasuredk - blot man er renlig, ædruelig og forstår at respektere de andre.

Publiceret 06 January 2014 12:49