Alle kan deltage i Firmaidræt Open – det kræver ikke medlemsskab af en firmaidrætsforening.

Alle kan deltage i Firmaidræt Open – det kræver ikke medlemsskab af en firmaidrætsforening.

2.000 idrætsudøvere forventes til Fredericia

Fredericia har optimale faciliteter, når arbejdspladser inviteres til kæmpe firma-, idræts- og byfest i marts

Fredericia er vært for Firmaidræt Open den 8.-9. marts 2014. Gode rammer for såvel det sportslige som det sociale samvær vil være i fokus i Fredericia, når kolleger fra arbejdspladser landet over mødes til idrætsfesten.
"I Fredericia vil vi forsøge at sætte fokus på samværet. Det er jo et stort arrangement, hvor næsten alle aktiviteter foregår indendørs, og det stiller store krav til netop faciliteterne. Dem har vi i Fredericia-området. Også i en form hvor netop samværet uden for banen kan komme i højsædet," siger Karl Gustav Sørensen, formand for firmaidrætten i Fredericia.
Karl Gustav Sørensen har høje forventninger til arrangementet, og han håber, at deltagerne efterfølgende vil huske stævnet som ”et brag af en idrætsfest, hvor idræt, motion og samvær går op i en højere enhed”.
Personalefest i idrætsfesten
Soldater og andre ansatte fra Fredericias kaserner kan godt begynde at pudse festskoene til personalefest i forbindelse med Firmaidræt Open.
Til Firmaidræt Open i Kolding i 2013 deltog Fredericia Garnisons Idrætsforening (FAGI), der repræsenterer ansatte fra Ryes og Bülows kaserner, i flere forskellige discipliner og med cirka 30 ansatte.
"Vi sad sammen til spisningen lørdag og skabte en fest i festen. Det skal vi også her i Fredericia. Vi er i byen enige om at give den max skrue," udtaler Lars Vandborg fra FAGI, som i samarbejde med Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund frivilligt besøger flere af Fredericias virksomheder for at fortælle om det kollegiale fællesskab til den store firma- og idrætsfest.
Firmaidræt Open byder på 15 forskellige aktiviteter – bl.a. billard, fodbold og som noget nyt løb og mountainbike. FAGI forventer selv at stille med hold i de fleste rækker.
Tilmelding via www.firmaidraet.dk/open - senest den 8. februar.


Dansk Firmaidrætsforbund er en landsdækkende idræts- og non-profit interesseorganisation, der arbejder for at motivere arbejdspladserne til firmaidræt og sundhedsfremme.
Forbundet er den tredjestørste idrætsorganisation i Danmark med mere end 330.000 medlemmer. 80 lokale firmaidrætsforeninger, fordelt rundt i hele landet, samt en række brancheforbund under Dansk Firmaidrætsforbund tilbyder et væld af motions- og idrætsaktiviteter til medlemmerne.

Publiceret 19 January 2014 06:00