Dennis Larsen og Mette Grønbek Hansen er ved at gøre klar til den store auktion lørdag den 25. januar. (Privatfoto).

Dennis Larsen og Mette Grønbek Hansen er ved at gøre klar til den store auktion lørdag den 25. januar. (Privatfoto).

Bjergkæden samler ind til Danmarksindsamling

Auktion lørdag den 25. januar.

INDSAMLING :Lørdag Den 1. februar samler hele Danmark for 8. gang ind til livsvigtige projekter, når DR i samarbejde med 12 humanitære organisationer står for den store Danmark Indsamling 2014 med temaet ”Når mor mangler”.
I Køge har den lokale friluftsbutik Bjergkæden i Vestergade 34 sat alle sejl til for at samle så mange penge ind som muligt til det gode formål, dels via en indsamlingsside på internettet, men og ved en fin auktion med masser af lækre produkter gavmildt sponsoreret af butikkens mange leverandører.
- Vi har i mange år siddet foran skærmen derhjemme og fuldt indsamlingsshowet og snakket om at, til næste år samler vi en masse penge ind. Det er bare ikke rigtigt blevet til noget førend i år, fortæller Mette Grønbek Hansen, der sammen med hendes mand Henrik Hansen ejer Bjergkæden i Vestergade 34 i Køge.
- Vi har lavet en indsamlingsside på internettet, hvor vores kunder og andre interesserede kan donere penge. Vi har besluttet at vi matcher det beløb der er indsamlet den 1. februar, hvilket betyder at alle der donerer via os får dobbelt så meget ud af deres donation end hvis de støtter indsamlingen direkte. Vi har selvfølgeligt sat et max på hvor meget vi kan give, men vi håber at det bliver et godt stort beløb, siger Mette Grønbek Hansen.
Men indsamlingen foregår ikke kun på internettet. Lørdag den 25. januar kl. 12.00 holder Bjergkæden nemlig en auktion, i butikken i Vestergade, over en masse lækre produkter, som deres leverandører velvilligt har sponsoreret.
Der er rigtig mange fine ting imellem, alt lige fra Fjällräven rygsæk og taske, Salomon ski og Aqua-bound pagaj til Hilleberg telt og det meget populære GoPro actionkamera HERO3+ Black Edition.
- Vi er rigtig glade for den kæmpe opbakning, som vi har fået fra vores leverandører, og håber at rigtig mange vil komme og byde på de fine sager, siger Mette Grønbek Hansen.
Her kan man virkeligt få nogle gode ting med hjem til en rigtig god pris.
- Vi har sat et minimumsbud, men derfra kan alting ske. Alle vinderbud går ubeskåret til indsamlingen, slutter Mette Grønbek Hansen.
Hvis man ikke kan møde op i butikken under selve aktionen, er det muligt at byde på varerne på mail frem til lørdag den 25. januar kl. 12.00.
Alle detaljer om indsamlingen og hvilke produkter der kan bydes på til auktionen kan findes på www.bjergkaeden.dk eller man kan kigge forbi butikken fra torsdag den 23. januar, hvor alle varerne kan besigtiges.
pm

Publiceret 19 January 2014 12:00