Hanne Helleshøj runder 60 år.

Hanne Helleshøj runder 60 år.

Direktør for skole i udvikling fylder 60 år

Hanne Hellehøj er direktør for Social- og Sundhedsskolen. Og hun fylder 60 år

Hanne Helleshøj kan, når hun tirsdag 21. januar fylder 60 år, se tilbage på fire år med forandring og vækst for Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, som hun er direktør for.
Hanne Helleshøj er uddannet sygeplejerske og psykolog, ligesom hun har en ph.d. grad i uddannelsesforskning, og hun kom i efteråret 2009 til Social- og Sundhedsskolen fra en stilling som chef for Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere under Københavns Universitet.
Siden hendes tiltrædelse er Social- og Sundhedsskolen gået fra ikke kun at levere god uddannelse til også at arbejde mere målrettet med at profilere sig som uddannelsesinstitution i de tre byer, den er beliggende i.
Både elevtal og medarbejderstab er som en følge af indsatsen vokset. Antallet af årselever er således steget fra cirka 700 til 900, og antallet af medarbejdere er gået fra cirka 100 til 150.
I anledning af fødselsdagen bliver der fredag 31. januar fra klokken 13 til 15 holdt en reception for inviterede gæster i afdelingen i Fredericia.

Publiceret 19 January 2014 09:00