Formand og aktive i Vojens Badminton klub glæder sig over sponsoratet fra Kvickly, her personificeret ved varehuschef Torben Dahlgaard. Foto: Sven Møller

Formand og aktive i Vojens Badminton klub glæder sig over sponsoratet fra Kvickly, her personificeret ved varehuschef Torben Dahlgaard. Foto: Sven Møller

Får nyt tøj fra Kvickly

Badmintonspillerne fra Vojens fik sen julegave fra byens store varehus

Af
Sven Møller

En tilfældig vintereftermiddag trænes der endnu engang badminton i Vojenshallen. Normalt møder man tøjmæssigt en broget flok, men netop denne eftermiddag er alle spillerne iklædt rød bluse. De unge mennesker er ude for at lufte en nyerhvervelse. En komplet turneringsdragt sponsoreret gennem Coop af Kvickly i Vojens. Varehuschef Torben Dahlgaard kom ind i hallen med en kæmpecheck. Tyve tusinde kroner.
"For os betyder det rigtigt meget," fortæller formanden for Vojens Badminton Club, Henning Hansen:
"Vi har et medlemstal på små to hundrede, så regnet ud på hvert enkelt medlem er det mange penge, som vi har valgt tilfalder ungdommen," fortsætter Henning Hansen, og træner Ejnar Jürgensen tilføjer:
"Coop havde centralt besluttet, at der skulle falde nogle penge til sportsklubber, og heldigvis faldt valget på os," smiler han.
Varehuschef Torben Dahlgaard er meget tilfreds med, at modtageren af de tyve tusinde kroner er netop badmintonklubben:
"Vi har valgt badmintonklubben, fordi det er en bred sport," forklarer Torben Dahlgaard. Bredden passer rigtigt godt til vores kundegrundlag, og når pengene så endda er med til at få en sport med mange unge mennesker til at gro, så er det helt perfekt. Jeg står her og bliver helt glad."
Det gjorde Vojens Badminton Club også:
"Vi synes, Torben har kørt denne sag rigtigt fornemt. Det er vi glade for, og Kvickly skal have stor ros," slutter badmintonklubbens formand, Henning Hansen.

Publiceret 19 January 2014 10:15