Anders Overmark fortsætter hos mestrene. Foto: Annemette Stolling

Anders Overmark fortsætter hos mestrene. Foto: Annemette Stolling

Overmark fortsætter i lyseblåt

SønderjyskE forlænger aftalen med Anders Overmark for ét år

De danske ishockeymestre fra SønderjyskE er godt i gang med puslespillet til næste sæsons spillertrup. Anders Overmark, som klubben hentede i Herning i sommeren 2012, har fået forlænget kontrakten for yderligere en sæson.
Sportschef Søren Stockfisch glæder sig over, at samarbejdet kan fortsætte med den 23årige back, som er faldet godt til i den sønderjyske landsdel:
"Anders Overmark er et stort aktiv for os. Han er med sin indstilling og store engagement et vigtigt omdrejningspunkt i holdets defensiv. Han er ganske enkelt en dygtig spiller, som altid er parat til at præstere bedst muligt for holdet og klubben," siger han.
Anders Overmark har svært ved at se sig selv andre steder end i SønderjyskE og det på trods af, at der har været tilbud fra både ind – og udland:
"Jeg befinder mig utroligt godt hernede, hvor alt foregår super professionelt. Der er ingen tvivl om, at jeg i SønderjyskE kan udvikle mig yderligere som spiller. Min ambition og store drøm er, at jeg en dag kan spille fast på det danske landshold. Her har det også været en afgørende faktor, at klubben har et dygtigt og kompetent trænerteam."
"Jeg ser frem til at hjælpe SønderjyskE med at vinde flere mesterskaber og ikke mindst, at fortsætte med at spille foran Danmarks absolut bedste fans i SE Arena," slutter Anders Overmark.

Anders Overmark.
Alder: 23 år (22.03.1990)
Højde: 185 cm.
Vægt: 88 kg.
Trøjenr.: 27
Kontraktudløb: 30.06. 2015

Publiceret 19 January 2014 05:00