Det 19-årige stortalent Pelle Schilling har tegnet en 3-årig kontrakt med Ribe-Esbjerg HH.

Det 19-årige stortalent Pelle Schilling har tegnet en 3-årig kontrakt med Ribe-Esbjerg HH.

REHH tegner kontrakt med ungt stortalent

En af dansk håndbolds store talenter, 19-årige Pelle Schilling, har tegnet en tre-årig kontrakt med Ribe-Esbjerg HH. Pelle Schilling er fra Kolding og har fået sin håndboldopdragelse i KIF Kolding, hvorefter han flyttede til Flensborg Handewitt og sidste år til REHH's U18, som han blev danmarksmester med. Han har allerede spillet flere ligakampe for Ribe-Esbjerg HH, hvor han har gjort en flot figur.
“Vi er utroligt glade for, at Pelle vælger at tage tre år hos os. Han har haft en fantastisk udvikling indenfor de sidste 12 måneder, og i min tid med håndbold har jeg ikke set en så eksplosiv udvikling, der allerede har bragt Pelle på eliteniveau. Vi kan se, at Pelle har et stort potentiale. Han er som fløjspiller en moderne type. Eksplosiv og fantastisk hurtig,” siger Sune Agerschou, der er sportschef i REHH.
Om årsagen til, at han har valgt Ribe-Esbjerg HH som sin klub, siger Pelle:
“Det skyldes mulighederne for min udvikling både gennem træning og spilletid. Jeg ser Ribe-Esbjerg HH som min bedste mulighed for at udvikle mig videre, som jeg hidtil har gjort. Jeg skal lære så meget som overhovedet muligt, og jeg er rigtig glad for, at det bliver i Ribe-Esbjerg HH,” siger Pelle Schilling.

Publiceret 19 January 2014 11:00